Prejudiciu de 23.800 lei recuperat de polițiști

   foto arhiva

   foto arhiva

   La data de 26 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Măcin împreună cu jandarmii tulceni, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin, au efectuat 5 percheziții pe raza localităților I.C. Brătianu și Greci, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea mai multor furturi.
   În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au descoperit 12 tone de azotat de amoniu, substanță sustrasă în cursul lunii ianuarie 2016 de la o societate comercială de pe raza localității I.C. Brătianu, județul Tulcea.
   Polițiștii au identificat trei bărbați cu vârste între 31 și 32 de ani, toți din comuna I.C. Brătianu, județul Tulcea, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat.
   Prejudiciul în valoare de 23.800 lei a fost recuperat în totalitate, bunurile sustrase au fost restituite persoanei vătămate.
   Polițiștii au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a celor trei bărbați, iar la data de 27 februarie a.c., Judecătoria Măcin a emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, pentru cele trei persoane în cauză.