Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Premierul Orban va participa la investirea primarului Ștefan Ilie Premierul Orban va participa la investirea primarului Ștefan Ilie
Noul primar al municipiului va fi investit oficial în funcție joi,începând cu ora 10, în cadrul unei ceremonii la care va participa și premierul... Premierul Orban va participa la investirea primarului Ștefan Ilie

Noul primar al municipiului va fi investit oficial în funcție joi,începând cu ora 10, în cadrul unei ceremonii la care va participa și premierul Ludovic Orban. Accesul va fi restrâns din cauza măsurilor pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus dar și la solicitarea SPP.

„Joi, 22 octombrie, voi depune jurământul în calitate de primar al municipiului Tulcea. Încheierea Judecătoriei și Ordinul prefectului sunt ultimele acte emise care preced preluarea atribuțiilor mandatului.

Din ziua în care am fost ales am început să primesc sute, chiar mii de mesaje de la dumneavoastră pe messenger. Am răspuns la toate cel mai mult seara, deoarece în timpul zilei îmi este imposibil.

Marea majoritate a solicitărilor sunt reale, pertinente, la fel și ideile și propunerile, întocmai și soluțiile primite, ceea ce mă responsabilizează, dar mă și încurajează, deoarece am descoperit foarte mulți tulceni care vor să se implice voluntar în reconstrucția orașului.

Îi asigur că ii voi solicita și că vom realiza împreună multe activități.

Cele mai multe sesizări sunt despre mizerie și gestionarea ineficientă a deșeurilor, a clădirilor și terenurilor publice și sociale, despre urbanism, taxe și impozite haotice, sisteme de încălzire falimentare sau transport, apă și canalizare deficitare.

Am rezolvat multe dintre sesizări, de iluminat, toaletări arbori, avarii și analize la lucrările publice, solicitând intervenția serviciilor și a funcționarilor, urmărind reacția și eficiența acestora.

Va urma o consultare largă pentru realizarea strategiei de dezvoltare, pentru aprobarea proiectelor și măsurilor care vor dezvolta orașul.

Știu că ora este târzie pentru postare, însă lucrăm la un sistem de interacțiune mult mai eficient, care va îmbunătăți comunicarea” a declarat Ștefan Ilie.