Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

PREŞEDINTELE HORIA TEODORESCU: „PROIECTUL DELTA DOBROGEA ESTE UNUL PE TERMEN LUNG! “ PREŞEDINTELE HORIA TEODORESCU: „PROIECTUL DELTA DOBROGEA ESTE UNUL PE TERMEN LUNG! “
  Consiliul Judeţean Tulcea este membru fondator şi principalul finanţator al Clubului Delta Dobrogea, un proiect iniţiat de preşedintele Horia Teodorescu. Proiectul este unul... PREŞEDINTELE HORIA TEODORESCU: „PROIECTUL DELTA DOBROGEA ESTE UNUL PE TERMEN LUNG! “

 

teoConsiliul Judeţean Tulcea este membru fondator şi principalul finanţator al Clubului Delta Dobrogea, un proiect iniţiat de preşedintele Horia Teodorescu.

Proiectul este unul pe termen lung ce vizează un obiectiv îndrăzneţ, promovarea în prima Ligă, după etapele necesare de consolidare,promovare şi în plus de formare a tinerilor jucători tulceni.

„Precizez din start că prin finanţări de la Consiliul Judeţean pentru sport am sprijinit toate solicitările de proiecte, în limita bugetului. Am sprijinit clubul de juniori Delta Dobrogea, Delta Aegyssus, toţi copii tulceni pe care speram să îi vedem  jucând pe stadionul Delta pentru gloria fotbalului tulcean.

Până la acest moment am început să formăm un nucleu, o echipă împreună cu managerul Cristian Munteanu şi antrenorul Tibor Selymes, cu jucătorii, este o mândrie că doi foşti tricolori au acceptat să vină să ne ajute la Tulcea, mă bucur că i-am convins şi vă promit că voi sprijini şi pe viitor sportul, fotbalul tulcea, clubul Delta, eu nu renunţ, poate nu la foc automat aşa cum ne-am dori, dar vă asigur că nu voi renunţa, aşa cum nu renunţ în general, până când nu ne vom îndeplini obiectivul, promovarea. Sper că şi alţii să vină alături de club, este unul al tulcenilor nu al unei persoane fizice sau juridice, toţi cei care se bat cu pumnul în piept că iubesc fotbalul să vină să şi dovedească, aşa cum am făcut noi “a declarat preşedintele Horia Teodorescu.

„Nu ne plângem pentru că ştim situaţia generală a sportului românesc, doar vrem să precizăm că este ciudat faptul ca fotbalul tulcean, în speţă clubul Delta Dobrogea – atenţie, singura echipă de club, la toate sporturile, ce funcţionează în judeţul Tulcea la nivel de seniori, este greu acest pas, spre liga doi, paradoxal, eu cred că apoi va fi mai ceva mai uşor. Să nu uităm că din păcate în momentul de faţă plătim din banii clubului chirie pentru a juca în fata microbiştilor tulceni, pe stadionul Delta, plătim şi pentru a ne antrena pe acest stadion, vestiar, tot, nu cred că este în regulă dar facem efortul acesta pentru ceilalţi, pentru cei ce iubesc fotbalul “spune managerul Cristian Munteanu.

„Jucătorii trebuie să dovedească ce pot, că au valoare, să se gândească la acest pas ce le va aduce satisfacţii, atât lor cât şi suporterilor. Trebuie să fim concentraţi şi să jucăm finala campionatului cât mai bine, depindem de noi şi asta este bine “spune şi antrenorul Tibor Selymes.