Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Președintele PNL, mesaj pentru oportuniști: „Nu dați buzna, numirile nu se fac ca la PSD!” Președintele PNL, mesaj pentru oportuniști: „Nu dați buzna, numirile nu se fac ca la PSD!”
Președintele PNL Tulcea transmite un mesaj clar personajelor care de obicei se înghesuie la ușile partidelor imediat după o victorie electorală. Inclusiv membri de... Președintele PNL, mesaj pentru oportuniști: „Nu dați buzna, numirile nu se fac ca la PSD!”

Stefan ILIE, presedintele PNL Tulcea

Președintele PNL Tulcea transmite un mesaj clar personajelor care de obicei se înghesuie la ușile partidelor imediat după o victorie electorală. Inclusiv membri de partid liberali vor fi numiți în funcții doar pe criteriul competenței, promite liderul liberalilor tulceni.

„Mulțumesc tuturor cetățenilor județului Tulcea din țară sau din diasporă, pentru prezența la urne! Partidul pe care îl conduc la nivel județean a câștigat alegerile prezidențiale ale turului întâi, Klaus Iohannis obținând un procent de aproape 40%, peste media națională.

Cred în oamenii județului Tulcea!

Mulțumesc colegilor din PNL și echipei pe care o coordonez, pentru activitatea frumoasă și de bun simț, care a fost recompensată pozitiv prin votul acordat de tulceni.

Mi-aș fi dorit ca alianța USR – PLUS să se califice în turul al doilea și transmit membrilor ei că eu cred în continuare într-o opoziție unită a oamenilor capabili și onești.
Anul viitor putem câștiga împreună și municipiul, și județul.

Iar pentru oportuniști am un mesaj:
Nu dați buzna, numirile nu se fac ca la PSD.
Vor fi numiri noi, dar exclusiv pe criteriul competenței .
Să nu creadă cineva ca doar apartenența la PNL conferă vocație pentru posturi în administrație!” a declarat Ștefan Ilie.