Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

PREȘEDINTELE PNL TULCEA: „Domnule primar, doamnă viceprimar, voi consilierilor locali, puneți osul la treabă!“ PREȘEDINTELE PNL TULCEA: „Domnule primar, doamnă viceprimar, voi consilierilor locali, puneți osul la treabă!“
Ținând cont de disputele politice din cadrul Primăriei și Consiliului Local Tulcea, dispute din care deocamdată, până la alegeri, au de pierdut tulcenii, președintele... PREȘEDINTELE PNL TULCEA: „Domnule primar, doamnă viceprimar, voi consilierilor locali, puneți osul la treabă!“

Stefan Ilie, presedintele PNL Tulcea

Ținând cont de disputele politice din cadrul Primăriei și Consiliului Local Tulcea, dispute din care deocamdată, până la alegeri, au de pierdut tulcenii, președintele PNL Tulcea, Ștefan Ilie, a ținut să transmită un mesaj tranșant aleșilor locali din municipiu, mesaj ce conține inclusiv amenințări cu excluderea adresate consilierilor liberali care nu se vor ține de treabă!

„Sunt foarte dezamăgit de modul în care funcționează Consiliul local al municipiului Tulcea, care nu doar că nu rezolvă problemele orașului, dar nici nu le discută, nici nu caută soluții și nici măcar nu este conștient de responsabilitatea pe care o are față de locuitori.
În perioada următoare voi propune Biroului Politic Județean al PNL adoptarea unui Regulament pentru consilierii liberali, adică un ansamblu de reguli care emană din Legea administrației publice locale 215/2001 și din celelalte norme care dau calitatea alesului local.
La Primăria Tulcea este un talmeș – balmeș, în care PSD dă vina pe executiv, iar acesta pe consilieri, un amalgam de acuze reciproce, care au falimentat dezvoltarea orașului.
Aroganța este la rang de artă, încât a ajuns o obișnuință să nu se răspundă la solicitările cetățenilor și să nu se dea curs inițiativelor de proiecte.
Este o realitate gravă că oamenii din Tulcea nici nu mai speră că orașul se va schimba în bine!
Voi ruga cetățenii să îmi trimită pe adresa publică pe care o folosesc, primar@comunaluncavita.ro sau la singurul numărul de telefon pe care îl am acum și care este la fel public, 0743026807, dacă au depuse cereri, solicitări, adrese, etc către Primărie și Consiliul Local și nu au primit nici un răspuns!
Revenind la Regulament, acesta va face referire la modul în care sunt analizate propunerile de proiecte ale executivului sau ale oricărui alt inițiator, la constatarea corectitudinii prin care au fost realizate, a importanței și a modului în care sunt benefice cetățenilor municipiului Tulcea. Am experiență în acest sens, cunosc problemele orașului, sunt revoltat de faptul că doar se vorbește despre ele, dar nimeni nu muncește cu eficiență și voi încerca ca aproape lunar să depun proiecte care să fie puse în dezbatere de Secretarul municipiului Tulcea. Nerespectarea deciziilor luate de echipa liberală va atrage sancționarea consilierului respectiv până la excluderea din calitatea de membru și pierderea calității de ales local, iar impertinența serviciilor primăriei va fi sancționată conform legilor în vigoare.
Îmi permit să le dau un sfat, care poate va supăra, dar am calificarea de a-l spune:
– domnule primar, doamnă viceprimar, voi consilierilor locali, puneți osul la treabă, că dacă vreți să mai fiți aleși trebuie nu doar să vă faceți că munciți, ci să vă dedicați mult mai mult și decât vă scrie în fișa postului!
Și aveți timp până în 2020 să vă reabilitați!“  spune Ștefan Ilie, președintele PNL Tulcea,primarul comunei Luncavița.