PREȘEDINTELE PNL TULCEA: „SUNT CONVINS CĂ HOGEA NU VA MAI CANDIDA LA PRIMĂRIE! “

   Stefan ILIE, presedintele PNL Tulcea

   Odată cu lansarea celor doi candidați în lupta internă pentru desemnarea celui ce va lupta pentru funcția de primar al municipiului Tulcea, la sediul PNL Tulcea s-a discutat, cum era și normal, situația primarului Constantin Hogea, fost membru liberal. Cum Hogea nu s-a înscris oficial în competiția internă, preferând să simuleze în continuare rolul independentului orfan politic, cum îi place să spună, singura soluție pentru ca el să redevină candidat liberal ar fi o impunere din partea conducerii centrale a partidului, lucru greu de crezut, au susținut liderii organizației PNL Tulcea, care totuși îi lasă lui Hogea ușa deschisă.
   „Eu sper ca în viitor să predau ștafeta celui care va fi  președintele PNLl Tulcea, la un scor mult mai mare decât cel pe care l-am găsit, iar dacă prezența domnului Hogea alături de noi va determina acest lucru iar dumnealui va reveni la valori liberale, ne vom aşeza la masa discuțiilor și vom vorbi.
   Sunt convins că unul dintre cei doi candidați pe care îî propune la acest moment Partidul Național Liberal îl va depăși pe domnul Hogea în aprilie anul viitor. Va veni un moment la care va vedea și va realiza ce șanse mai are la Primărie. Deocamdată încă nu s-a decis, dar dacă vorbim de premoniții sunt convins că nu va candida. Noi îl primim în partid să vină alături de noi, să pună osul la treabă, avem alegeri europarlamentare, prezidențiale, să vină să muncească alături de noi și atunci își va lua sigur locul pe care îl merită! “a declarat președintele PNL Tulcea, Ștefan Ilie.