Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

PREȘEDINTELE TEODORESCU, ANUNȚ DESPRE CANDIDATUL PSD LA PRIMĂRIA MUNICIPIULUI TULCEA! PREȘEDINTELE TEODORESCU, ANUNȚ DESPRE CANDIDATUL PSD LA PRIMĂRIA MUNICIPIULUI TULCEA!
Agitația „virtuală“ din ultima perioadă, legată de potențialii candidați la funcția de primar al municipiului Tulcea, nu îl preocupă pe președintele PSD Tulcea, Horia... PREȘEDINTELE TEODORESCU, ANUNȚ DESPRE CANDIDATUL PSD LA PRIMĂRIA MUNICIPIULUI TULCEA!

Agitația „virtuală“ din ultima perioadă, legată de potențialii candidați la funcția de primar al municipiului Tulcea, nu îl preocupă pe președintele PSD Tulcea, Horia Teodorescu. Legat de lipsa unor decizii oficiale în acest sens, președintele Teodorescu spune că deocamdată nu prea e timp de frământări politice:
„Sincer, îî invidiez pe cei din opoziție, au mult timp liber, am auzit că majoritatea îl petrec în lumea virtuală, unde își formează guverne, candidați, scenarii, mai un joculeț, le urez succes și în următorii ani, se vor obișnui cu funcționarea doar la acest nivel, virtual…
Noi nu avem timp, avem multe proiecte ce trebuiesc duse la capăt, după cât am alergat pe la ministere, am obținut multe avantaje pentru județul Tulcea, proiectele vor intra în sfârşit, după fazele de hârtii, avizare, etc, în faza de construcție. Lumea deja nu mai poate fi păcălită de unii politruci, că nu se face nimic, oamenii au învățat destule despre fondurile europene, despre proiecte, știu că există un fazaj, vorbim în primă fază de inițiere, apoi planificare, formulare, implementare, nu cad banii din cer și gata, construim, nu, sunt reguli obligatorii.

Țin să precizez că mă bucur sincer că mulți primari din opoziție se pot lăuda zilnic cu numeroase proiecte pentru care au obținut finanțare. Nu se pot plânge că nu au avut susținere, că au fost șuntați la diverse Ministere, finanțări, mă bucur că ne recunosc meritele, chiar dacă oficial nu au voie…

Revenind la candidați, mă miră faptul că unii se consumă atât de devreme. Noi în PSD Tulcea avem foarte mulți oameni cu potențial, oameni de valoare care sunt implicați în numeroase proiecte, lucrează pentru comunitate în diverse instituții, nu au timp de politică, de laude în mediul virtual, mai mult lucrează cu și pentru oameni, oameni cu care se vor reîntâlni în campania electorală. La momentul potrivit vom anunța, după consultări interne, așa cum am făcut mereu, sondaje, numele candidatului la Primărie. Eu cred însă că mai important este să pregătim proiecte pentru Tulcea, e păcat că municipiul beneficiază destul de puțin de oportunitățile de finanțare pe care le-a avut “a declarat președintele Horia Teodorescu.