Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Preşedintele PSD Tulcea ,Horia Teodorescu spune că problema schimbării directorului de la Direcţia de Statistică este una ce ţine strict de bucătăria internă a...

Preşedintele PSD Tulcea ,Horia Teodorescu spune că problema schimbării directorului de la Direcţia de Statistică este una ce ţine strict de bucătăria internă a liberalilor.

În urma negocierior din comisia paritară, unde s-a discutat modul în care se vor împărţii practic serviciile deconcentrate şi funcţiile de conducere, s-a ajuns la un acord semnat, postul de la Statistică revenind PSD, fără nici un fel de discuţii.

„Probabil că dacă ar fi dorit să-şi păstreze cu adevărat omul acolo ar fi negociat pentru acea Direcţie, cu siguranţă am fi ajuns la o înţelegere. Aşa este pur şi simplu o problemă a colegilor de la PNL, nu ne priveşte“ spune preşedintele Teodorescu.

Actualul director de la Statistică, liberalul Neculai Nechita spune că i se pare incredibil ca un partid să îşi lase pe  dinafară un suţinător, mai ales după ce s-a judecat şi a cîştigat postul şi pe perioada guvernării PDL.

Dezamăgit de lipsa de susţinere, Nechita va avea o discuţie cu preşedintele Octavian Popa, pentru a-şi lămuri poziţia şi intenţiile, asta înainte de alegerile parlamentare……