PREȘEDINTELE USR TULCEA, ACUZAT CĂ AR ARUNCA DEȘEURI PE DOMENIUL PUBLIC: „TE DAI LEBĂDĂ ALBĂ DAR TE ȚII DE MICI ȘMECHERELI “

„În privinţa dlui Negrea am o problemă. Nu poţi să te dai lebăda albă, să ţipi că vrei respectarea legii iar tu să te ţii de mici şmechereli cu aruncatul deşeurilor pe unde prinzi “
Purtătorul de cuvânt al Primăriei Tulcea, Cristian Ganciu, consilier al primarului Constantin Hogea, a făcut public un document emis de Poliția Locală în care se arată că un autovehicol ce aparține numitului Negrea Bogdan Paul a fost surprins, inclusiv filmat, în timp ce depozita moloz pe domeniul public, în zona Gării de Mărfuri Tulcea.

Paul Negrea USR Tulcea

Numitul Negrea Bogdan Paul este om de afaceri local și președintele filialei județene Tulcea a partidului U.S.R.
În documentul făcut public de angajatul Primăriei, Negrea este somat să transmită datele de identificare ale persoanei care a condus autovehicolul, asta deși în același document polițiștii locali susțin că autovehicolul TL-O5-HAO a fost surprins basculând moloz, ba chiar și filmat.
„ În privinţa dlui Negrea am o problemă. Nu poţi să te dai lebăda albă, să ţipi că vrei respectarea legii iar tu să te ţii de mici şmechereli cu aruncatul deşeurilor pe unde prinzi. Am întrebat apoi la poliţia locală şi mi-au confirmat povestea cu aruncatul molozului spre Gara de mărfuri, cu maşina dlui Negrea. Că i-au somat să cureţe şi că au cărat două maşini la un loc de depozitare iar a treia maşina au basculat-o tot în zona Gării de Mărfuri, câteva zeci de metri mai încolo. Într-adevăr asta chiar e de rahat, când vrei să lansezi schimbarea clasei politice “scrie Cristian Ganciu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Tulcea.
Mai departe, angajatul Primăriei transformă ilegalitatea reproșată patronului/președinte al USR într-o mică vendetă politică, după ce recent cei de la partidul respectiv, după ce au refuzat să plătească chiria pentru un cort amplasat pe domeniul public, în Piața Civică din Tulcea, au făcut și plângere penală împotriva unor angajați din subordinea Primăriei.
„INTEGRITATE – INTEGRITATE… DAR PÂNĂ LA MOLOZ!
După cum ştiţi, USR a declanşat o acţiune de strângere de semnături pentru modificarea Constituţiei, acţiune

lăudabilă (am semnat şi eu).
Doar ca USR Tulcea a considerat ca Primăria (DIAP) ar trebui să-i pună la dispoziţie în mod gratuit un spaţiu în Piaţa Civică pentru a-şi instala cortul.
Primăria nu a considerat la fel şi i-a taxat, la fel cum a taxat toate partidele care au desfăşurat acţiuni în Piaţa Civică.

Din căte se vede Ganciu este plătit să distribuie felicitările primarului Hogea și să atace adversarii politici

Drept urmare, USR a pus un banner mare, anunţând „abuzul primăriei” şi a depus şi o plângere penală pentru abuz în serviciu.
Acum, e dreptul lor să facă asta iar disputa se va soluţiona în instanţă, dacă va fi cazul.
Totuşi, nu pot să nu remarc că o formaţiune care lupta pentru legalitate are probleme tocmai cu… depozitarea ilegală a molozului “.
Foarte activi în alte privințe civice, cei de la U.S.R.nu au postat nici un rând despre aceste acuzații, nici pe pagina partidului nici pe celelalte canale oficiale sau cont privat.