Prima femeie din cursa pentru Cotroceni,în vizită la Santierul Naval

   Ramona Ioana Bruynseels, prima femeie din cursa pentru Cotroceni, continuă seria întâlnirilor cu românii. Miercuri, 17 iulie, candidata umanistă la alegerile prezidențiale va fi prezentă în Tulcea pentru a le asculta oamenilor grijile, nevoile și speranțele.
Candidatul la alegerile prezidențiale, Ramona Ioana Bruynseels, continuă seria întâlnirilor cu alegătorii, la Tulcea.

Ramona Ioana va avea o întâlnire cu reprezentanții Asociației de Promovare și Dezvoltare Locală pentru a afla de ce uriașul potențial turistic al acestui frumos județ nu este, încă, valorificat așa cum s-ar cuveni și care este strategia pe care o propun specialiștii tulceni pentru a promova turismul local, ținând seama, în același timp, de nevoile de conservare și protejare a mediului din zonă.

Întâlnirea cu alegătorii va însemna un nou prilej de afla, direct de la oameni, care sunt nevoile și așteptările lor, ce fel de președinte își doresc ei.

Programul zilei se va încheia la ora 16.00, Șantierul Naval Tulcea, unde Ramona Ioana va sta de vorbă cu cât mai mulți dintre cei 2000 de oameni care muncesc acolo. Un nou prilej de a afla pe cea mai directă cale ce își doresc românii, care sunt speranțele lor.

 

Biroul de presă

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal)