Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

PRIMA MĂGĂRIE ELECTORALĂ: TARHON NU RESPECTĂ LEGEA! PRIMA MĂGĂRIE ELECTORALĂ: TARHON NU RESPECTĂ LEGEA!
  Mai mulţi tulcenii au primit astăzi sms-uri prin care erau îndemnaţi să voteze un partid politic, deşi legea interzice această activitate electorală în... PRIMA MĂGĂRIE ELECTORALĂ: TARHON NU RESPECTĂ LEGEA!

 

Mai mulţi tulcenii au primit astăzi sms-uri prin care erau îndemnaţi să voteze un partid politic, deşi legea interzice această activitate electorală în ziua alegerilor.

Mesajul incriminat este transmis de pe numărul de telefon al fostului preşedinte PDL Tulcea, acum instalat preşedinte la PMP de către Elena Udrea, Victor Tarhon. Interesant este faptul ca actiunea presedintelui Tarhon este incriminata chiar de presedintele national al P.M.P:

„Amintim că legislaţia electorală interzice orice activitate electorală în ziua votului şi atrage atenţia tuturor celor care distribuie astfel de SMS-uri că încalcă legea şi am făcut deja o sesizare în acest sens”, a spus Tomac, într-o conferinţă de presă, referindu-se la alegerile europarlamentare.

„SMS-urile sunt considerate presă scrisă. Nu poți trimite mesaje de propagandă în ziua alegerilor şi cu o zi înainte. Pentru aceasta poţi fi tras la răspundere”. Declaraţia aparţine secretarului al Comisiei Electorale Centrale, Iurie Ciocan.Z