Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

PRIMĂRIA CHELTUIE APROXIMATIV 50.000 DE EURO PENTRU „ZILELE MUNICIPIULUI “. IATĂ PROGRAMUL PE CATEGORII MUZICALE PRIMĂRIA CHELTUIE APROXIMATIV 50.000 DE EURO PENTRU „ZILELE MUNICIPIULUI “. IATĂ PROGRAMUL PE CATEGORII MUZICALE
Aproximativ 50.000 de euro este pregătită să cheltuie Primăria Tulcea pentru organizarea „Zilelor municipiului Tulcea 2017 “achiziţia urmând să fie făcută pe criteriul preţul... PRIMĂRIA CHELTUIE APROXIMATIV 50.000 DE EURO PENTRU „ZILELE MUNICIPIULUI “. IATĂ PROGRAMUL PE CATEGORII MUZICALE

anunt primarieAproximativ 50.000 de euro este pregătită să cheltuie Primăria Tulcea pentru organizarea „Zilelor municipiului Tulcea 2017 “achiziţia urmând să fie făcută pe criteriul preţul cel mai scăzut.
Ofertele se vor deschide luni 10 iulie, la sediul Primăriei iar conform caietului de sarcini valoarea estimată este de 210.084 lei, fără TVA.
Achiziţia constă în servicii de organizare şi prestare evenimente/momente cultural artistice- concerte de muzică pop, rock, dance, latino, cu artişti consacraţi, asigurarea unor prezentatori ai evenimentului, foc de artificii, închiriere şi montare scenă şi aparatură specifică, etc.
Conform caietului de sarcini pe faleză vor concerta 2-3 artişti sau formaţii româneşti iar durata unui recital trebuie să fie de minim 50 de minute.
Conform programului impus prin caietul de sarcini, pe data de 13 august vor concerta formaţii de muzică dance, pe data de 14 vom avea parte de muzică pop-rock iar pe data de 15 de pop şi latino, plus tradiţionalul foc de artificii.
Legat de cine va cânta, acest aspect rămâne la mână sau mai exact la cultura muzica a autorităţii contractante, Primăria Tulcea.