Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

PRIMĂRIA ÎȘI FACE LIFT PANORAMIC. COSTUL ESTE DE PESTE 700.000 DE LEI, DIN BUGETUL LOCAL PRIMĂRIA ÎȘI FACE LIFT PANORAMIC. COSTUL ESTE DE PESTE 700.000 DE LEI, DIN BUGETUL LOCAL
Liftul panoramic va costa peste 700.000 de lei,bani din bugetul local,în total Primăria alocand fonduri suplimentare de 2,8 milioane lei pentru „Execuție lucrări de... PRIMĂRIA ÎȘI FACE LIFT PANORAMIC. COSTUL ESTE DE PESTE 700.000 DE LEI, DIN BUGETUL LOCAL

Liftul panoramic va costa peste 700.000 de lei,bani din bugetul local,în total Primăria alocand fonduri suplimentare de 2,8 milioane lei pentru „Execuție lucrări de consolidare și construire lift panoramic pentru obiectivul de investiții ”Modernizarea sediului Primăriei Municipiului Tulcea”.

Acești bani se adaugă celor 7764228.23 RON, aproximativ 1,5 milioane euro, alocați deja pentru proiectul ”Modernizarea sediului Primăriei Municipiului Tulcea”

„Se propune realizarea unui lift din sticlă la exteriorul clădirii, pe fațada estică, ce permite vizualizarea panoramică pe toată înălțimea acestuia. Puțul liftului va fi anvelopat într-o construcție nouă, proprie, cu fundație din beton armat iar structura reaalizată din profile de aluminiu cu barieră termică și geamuri termopan“ se precizează în caietul de sarcini întocmit de Primărie.