PRIMĂRIA MAI CHELTUIE UN MILION DE LEI LEI PE „PLOMBE “ȘI PAVELE, ÎNCERCÂND SĂ ASCUNDĂ GROPILE

Aproape 180.000 de euro va cheltui Primăria Tulcea pe noi „peticeli “cu care speră să acopere măcar temporar gropile din municipiu, plus alţi aproximativ 50.000 de euro pe pavele și borduri
Primăria a demarat procedura de achiziție prin cerere de ofertă pentru „REPARAȚII LA ÎMBRĂCĂMINȚILE BITUMINOASE, INCLUSIV PLOMBAREA GROPILOR CU MIXTURĂ ASFALTICĂ (PLOMBE ASFALT)/COVOARE/COVORAȘE BITUMINOASE ÎN MUNICIPIUL TULCEA.
Valoarea totală estimată a contractului este de 800171.96 lei
Obiectul Contractului îl reprezintă, REPARAȚII LA ÎMBRĂCĂMINȚILE BITUMINOASE, INCLUSIV PLOMBAREA GROPILOR CU MIXTURĂ ASFALTICĂ (PLOMBE ASFALT)/COVOARE/COVORAȘE BITUMINOASE” ÎN MUNICIPIUL TULCEA, respectiv se vor realiza următoarele lucrări: – plombe/covoare/covoraşe cu grosimea de 4 cm: 9 050,00 mp – plombe/covoare/covoraşe cu grosimea de 5 cm: 2 580,00 mp – plombe/covoare/covoraşe cu grosimea de 6 cm: 1 345,00 mp – colmatat rosturi şi fisuri: 2 039 ml.
În paralel, Primăria a demarat și achiziția de „REPARAȚII TROTUARE CU PAVELE AUTOBLOCANTE VIBROPRESATE ȘI BORDURI ÎN MUNICIPIUL TULCEA “.
Obiectul contractului constă în lucrări de refacere, execuție, verificare a calității și recepția lucrărilor de reparații cu pavele autoblocante, înlocuirea bordurilor și aducerea la cotă a căminelor de vizitare, astfel: – montat bordura mare nouă: 423,30 m – trotuar cu pavele autoblocante vibropresate clasice: 1.448 mp – trotuar cu pavele autoblocante vibropresate de calitate superioară, cu finisaj special cu textură granulata a suprafeței de uzură și de diferite culori: 476 mp – aducerea la cotă a capacelor căminelor de vizitare: 17 buc Zonele care necesită reparații cumulează o suprafață de 1.924,00 mp și urmează a fi reparate cu pavele autoblocante vibropresate, din care 476 mp cu pavele autoblocante vibropresate de calitate superioară, cu finisaj special, cu textură granulată a suprafeței de uzură și de diferite culori și 1.448,00 mp cu pavele autoblocante vibropresate clasice; bordura care urmează a fi montată totalizează 417,35 ml. Aducerea la cotă a celor 17 (șaptesprezece) cămine se va executa înainte de refacerea stratului de fundație și montarea pavajului. Lucrările se vor executa pe următoarele amplasamente: – Str. Mihail Kogălniceanu tronson str. Babadag – str. Griviței: – pavele autoblocante vibropresate clasice, de culoare gri și bordură mare nouă; – Trotuar adiacent parc Sf. Gheorghe: – pavele autoblocante vibropresate clasice, de culoare gri; – Str. Păcii din intersecţia cu str. Progresului – str. Babadag, zona rond spațiu verde: pavele autoblocante vibropresate clasice, de culoare gri și bordură mare nouă; – Str. Babadag tronson zona rond spaţiu verde – limită terasa Trident: pavele autoblocante vibropresate de calitate superioară, cu un finisaj special cu textură granulată a suprafeţei de uzură, având diverse culori și bordură mare nouă.
La cest capitol Primăria a estimat o valoare de 225236.04 lei.