Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

PRIMARIA SARICHIOI CUMPĂRĂ TABLETE PENTRU ELEVII DIN COMUNĂ PRIMARIA SARICHIOI CUMPĂRĂ TABLETE PENTRU ELEVII DIN COMUNĂ
Primăria Sarichioi va distribui prin intermediul școlii gimnaziale tablete electronice pentru ca elevii din comună să poată învăța online. Primarul Vitali Finoghen spune că... PRIMARIA SARICHIOI CUMPĂRĂ TABLETE PENTRU ELEVII DIN COMUNĂ

Primăria Sarichioi va distribui prin intermediul școlii gimnaziale tablete electronice pentru ca elevii din comună să poată învăța online. Primarul Vitali Finoghen spune că decizia a fost aprobată deja în Consiliul Local și în scurt timp tabletele conectate la internet vor ajunge la elevi.

“În urma desfăşurării şedinţei de Consiliu Local Sarichioi, s-a luat decizia că, în urma situaţiei prezentate de Şcoala Gimnaziala, vom achiziţiona în această săptămână tabletele necesare desfăşurării orelor şi activităţilor online! Tabletele şi accesul la Internet va fi asigurat de Şcoala Sarichioi iar fondurile necesare vor fi asigurate de Consiliul Local Sarichioi! Decizia este luată din data de 30.04.2020 iar finalizarea contractului cu operatorul de date mobile este în perioada 06-07 mai 2020 urmând ca livrarea să se facă în finalul acestei săptămâni!” a declarat primarul Finoghen.