PRIMĂRIA VREA SĂ CHELTUIE 30.000 DE LEI PENTRU REACTUALIZAREA SITE-ULUI PROPRIU, DEȘI ARE ANGAJAT PERMANENT UN IT-IST

La aproximativ trei ani de la ultima investiție în site-ul propriu Primăria Tulcea bugetează o nouă cheltuială, 30.000 de lei (TVS inclus) -pentru reconstrucția paginii web. În urmă cu trei ani investiția în același site a fost de 9000 de lei.
Primăria Tulcea a avut mai mereu un site destul de greu de accesat, cu o interfață „neprietenoasă “menită parcă să te facă să renunți la căutarea unor informații gen declarații de avere, etc…
După cum spun reprezentanții Primăriei în nota de fundamentare a viitoarei cheltuieli, „Site-ul Primăriei municipiului Tulcea trebuie să aibă un aspect decent, profesionist, scopul principal fiind informația prezentată și serviciile electronice puse la dispoziție și nu prezentarea de grafică sau flash-uri. Prezentarea grafică nu trebuie să distragă atenția de la conținut și informație “.
Perfect de acord, însă dacă ținem cont de ceea ce spune Primăria, operațiunile respective ar putea sau chiar ar trebui realizate de IT-istul Primăriei, existând un angajat care primeşte salariu exact pentru a realiza, printre altele, aceste actualizări.
Pentru că legea permite, achiziția se va face prin încredințare directă.