Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Primarul comunei Sarichioi a trecut în echipa PSD! Primarul comunei Sarichioi a trecut în echipa PSD!
Primarul comunei Sarichioi,Vitali Finoghen,  a decis să se alăture echipei PSD Tulcea,după 16 ani în care a fost în PDL și PNL.Decizia,spune primarul,este una... Primarul comunei Sarichioi a trecut în echipa PSD!

Primarul comunei Sarichioi,Vitali Finoghen,  a decis să se alăture echipei PSD Tulcea,după 16 ani în care a fost în PDL și PNL.Decizia,spune primarul,este una personală și cu scopul de a dezvolta mai mult comunitatea locală din Sarichioi.

 

„Este o decizie pe care am luat-o împreună cu primarul comunei Sarichioi și viceprimarul Florin Costache de la PSD , cu organizația locală  PSD, care au decis candidatura d.lui Vitali Finoghen din  partea PSD pentru alegerile de primar.

Vreau să-l felicit pe Vitali atât pentru decizie cât și pentru tot ceea ce a făcut pentru comuna Sarichioi. Nu este niciun secret că relațiile noastre au fost unele foarte bune, de prietenie, și cred că nu am simțit niciodată vreo problemă sau vreo respingere din toate solicitările pe care el le-a avut către județ. A fost o relație bazată pe oameni care știu să facă administratie, pentru care îl felicit și vreau să-l asigur că a venit într-o familie, cu un grup de oameni care știu ce înseamnă echipa. Pentru Sarichioi și pentru Vitali, ținta noastră este să câștigăm fără drept de apel încă un mandat pentru Vitali și pentru Florin ca viceprimar, pentru o administrație performantă. Îl felicit și încă o dată, bine ai venit Vitali ca și candidat din partea PSD la primăria Sarichioi”- a declarat președintele Horia Teodorescu.