Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

PRIMARUL DE SARICHIOI, ALES PDL, A TRECUT LA COMUNITATEA RUŞILOR LIPOVENI! PRIMARUL DE SARICHIOI, ALES PDL, A TRECUT LA COMUNITATEA RUŞILOR LIPOVENI!
Schimbarea nu este una surprinzătoare, primarul Vitali Finoghin fiind dintotdeauna un membru de bază al Comunităţii Ruşilor Lipoveni, un susţinător al tradiţiilor locale, chiar... PRIMARUL DE SARICHIOI, ALES PDL, A TRECUT LA COMUNITATEA RUŞILOR LIPOVENI!

Schimbarea nu este una surprinzătoare, primarul Vitali Finoghin fiind dintotdeauna un membru de bază al Comunităţii Ruşilor Lipoveni, un susţinător al tradiţiilor locale, chiar dacă a fost ales că primar P.D.L.. Iată că începând de ieri primarul comunei Sarichioi a optat, profitând de Ordonanţă 55 privind migraţia aleşilor locali, pentru Comunitatea Ruşilor Lipoveni.

“Am fost mereu alesul comunităţii, am avut susţinerea comunităţii, la noi e mai puţină politică. M-am sfătuit cu colegii, cu prietenii, nu îmi fac probleme vizavi de sprijinul în Consiliul Local, aici întotdeauna a fost consens, oameni serioşi, înclinaţi spre problemele locale, nu spre politică” ne-a declarat primarul Vitali Finoghin.