Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

PRIMARUL HOGEA: „PE PLAJA CIUPERCA SE VA DESFĂȘURA O ACTIVITATE LEGALĂ, AUTORIZATA, TEMPORAR,PENTRU DOAR CÂTEVA ZILE“ PRIMARUL HOGEA: „PE PLAJA CIUPERCA SE VA DESFĂȘURA O ACTIVITATE LEGALĂ, AUTORIZATA, TEMPORAR,PENTRU DOAR CÂTEVA ZILE“
Amplasarea temporară a unui cort de nuntă pe zona de la malul lacului Ciuperca a stârnit curiozitatea trecătorilor dar și clasicele reacții ale peroanelor... PRIMARUL HOGEA: „PE PLAJA CIUPERCA SE VA DESFĂȘURA O ACTIVITATE LEGALĂ, AUTORIZATA, TEMPORAR,PENTRU DOAR CÂTEVA ZILE“

Amplasarea temporară a unui cort de nuntă pe zona de la malul lacului Ciuperca a stârnit curiozitatea trecătorilor dar și clasicele reacții ale peroanelor lipsite de informații sau „antiorice“, cunoscute sub denumirea de Gică Contra.
În fapt, este vorba de o închiriere temporară a unui teren din domeniul public cu scopul amplasării unui cort temporar destinat organizării unei nunți.
Pentru această activitate, spun reprezentanții Primăriei Tulcea, au fost obținute toate avizele necesare, în urma solicitării depuse, taxarea fiind făcută conform normativelor aprobate de Consiliul Local pentru Direcția de Întreținere și Administrare a Patrimoniului.
„Va asigur că toate actele sunt în regulă.Dealtfel, nu cred că există cineva, un om serios, care să îl cunoască pe Hristu Caraman, cel care își însoară băiatul, să poată crede că ar fi în stare să se coboare la nivelul altora, știm noi cui, pentru amplasarea temporară, pentru câteva zile cu tot cu lucrări, a unui cort de nuntă, să fim serioși. Am ținut cont de faptul că nu am demarat amenajarea zonei de plajă, pe care o facem în fiecare an, o vom face probabil undeva pe 12 mai. Solicitantul s-a angajat să își rezolve problema alimentării cu apa, curent, să lase zonă curată după activitate. Omul a precizat că are peste 600 de invitați și nu are altă posibilitate de organizare, avem această posibilitate legală de a pune la dispoziție domeniul public pentru activități comerciale sau alte manifestării,contra cost. Celor câțiva tulceni care deja reclamă că le este ocupat locul de plajă,dincolo de explicațiile legale, ne cerem scuze pentru discomfortul temporar dar probabil că și ei sunt părinți, s-au bucurat la nunta copiilor lor, știu ce important este acest moment și probabil că vor intelege“ a declarat primarul Constantin Hogea.