Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Primul director dat afară de noua conducere a Primăriei! Primul director dat afară de noua conducere a Primăriei!
Florențiu Constantin a pierdut funcția de director al Direcției de Întreținere și Administrare a Patrimoniului la finele săptămânii trecute. Fost om de încredere al... Primul director dat afară de noua conducere a Primăriei!

Florențiu Constantin a pierdut funcția de director al Direcției de Întreținere și Administrare a Patrimoniului la finele săptămânii trecute. Fost om de încredere al primarului Constantin Hogea, Constantin este un fost membru PDL, deci practic fost coleg cu actuală conducere a Primăriei ,lucru care însă iată ca nu i-a fost de folos….

„Este o încetare a contractului de muncă, în condițiile legii, ca urmare a rezultatului evaluării, unde a obținut calificativul ,,nesatisfăcător”, justificat de gestionarea și administrarea defectuoasă a domeniului public și privat al Municipiului Tulcea.

Prin dispoziția de încetare a contractului din funcția de director, i-a fost comunicată lista locurilor de muncă disponibile din cadrul instituției pentru care ar putea opta” ne-a declarat primarul Stefan Ilie.

Rămâne de văzut dacă Florentiu Constantin va accepta situatia și va face un pas în spate, pe alt post sau va contesta decizia in instanță.