Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Prins in timp ce transporta ilegal 452 litri de alcool Prins in timp ce transporta ilegal 452 litri de alcool
  Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în zona de competenţă un bărbat care transporta, cu un autoturism marca Peugeot,... Prins in timp ce transporta ilegal 452 litri de alcool

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în zona de competenţă un bărbat care transporta, cu un autoturism marca Peugeot, 452 litri de alcool, fără respectarea prevederilor legale.

În data de 03.04.2014, în jurul orei 17.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă lau depistat, în zona de competenţă a S.P.F. Isaccea, pe cetăţeanul român S.D., în vârstă de 38 de ani, în timp ce transporta, cu un autoturism marca Peugeot Expert, cantitatea de 452 litri alcool, fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea continuării cercetărilor întreaga cantitate de alcool, ambalată în 20 recipiente din material plastic, iar persoanei în cauză, domiciliată în municipiul Constanţa, i-au întocmit actele premergătoare săvârşirii infracţiunii de „deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 40 litri alcool etilic”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 296, ind. 1, pct. 1, lit. e din Legea 571/2003 privind Codul Fiscal.