Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

PRO ROMÂNIA SE LAUDĂ CU PESTE 800 DE MEMBRI ȘI 36 DE FILIALE ÎN JUDEȚ PRO ROMÂNIA SE LAUDĂ CU PESTE 800 DE MEMBRI ȘI 36 DE FILIALE ÎN JUDEȚ
În doar cinci luni de acitivitate Partidul Pro România se laudă la Tulcea cu aproximativ 800 de membri și 36 de filiale în localităţile... PRO ROMÂNIA SE LAUDĂ CU PESTE 800 DE MEMBRI ȘI 36 DE FILIALE ÎN JUDEȚ

În doar cinci luni de acitivitate Partidul Pro România se laudă la Tulcea cu aproximativ 800 de membri și 36 de filiale în localităţile din județ, în condițiile în care partide ce au deja ani de zile vechime nu au reușit să aibă atâtea organizații în teritoriu.
„Echipa Pro România Tulcea s-a structurat foarte bine în această perioadă, a crescut și a comunicat cu seriozitate și profesionalism cu tulcenii care au înțeles foarte bine ce înseamnă să fii Pro România.
Sunt mândră de fiecare dintre colegi, vreau să mulțumesc pentru încrederea acordată și să vă asigur că vom fi cu fiecare zi care trece tot mai mulți și mai buni. Suntem Pro România într-o Europă unită și credem că doar implicarea activă a fiecărui tulcean, a fiecărui roman, poate schimba în bine viața noastră și a generațiilor care vin după noi” a spus Ştefana Zibileanu, coordonator Pro România Tulcea, în cadrul unei conferințe de presă desfășurare la noul sediu, obținut și amenajat cu forțe proprii pe strada Babadag.
La conferință au mai participat coordonatorii organizaţiilor de femei, pensionari, tineret, și a celei municipale: Camelia Dulgheru, Ștefan Leonte, Dan Romanescu, Florin Bulgaru.
De menționat că Ştefana Zibileanu se află pe lista candidaților la europarlamentare, pe poziția 16.

VIDEO CONFERINȚA DE PRESĂ PRO ROMANIA TULCEA