Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Proiectul de buget va fi discutat vineri de consilierii județeni Proiectul de buget va fi discutat vineri de consilierii județeni
Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu: „Sperăm să mai obținem o suplimentare a fondurilor pentru echilibrarea bugetelor comunităților locale“. Șeful Executivului Județean a vorbit,... Proiectul de buget va fi discutat vineri de consilierii județeni

cjbunPreședintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu: „Sperăm să mai obținem o suplimentare a fondurilor pentru echilibrarea bugetelor comunităților locale“.

Șeful Executivului Județean a vorbit, vineri, despre aprobarea bugetului pe anul în curs: Consiliul Județean se va întruni vineri, pe data de 3 martie 2017, atunci când bugetul va fi discutat și votat în cadrul unei ședințe extraordinare.

În ceea ce privește alocarea fondurilor, președintele CJ Tulcea spune că necesarul este mai mare:

„Majoritatea comunităților locale au proiecte în implementare, multe au nevoie de fonduri pentru cofinanțare, mai există și unități administrativ teritoriale care au lucrări executate și neachitate, cu datorii de peste un an. Voi ridica această problemă la București și sperăm să beneficiem de o rectificare bugetară pentru că, altfel, riscăm să avem o absorbție mică a fondurilor europene“, a precizat Horia Teodorescu.