Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Proiectul de lege pentru preluarea falezei de la A.P.D.M. Galaţi a primit toate avizele în Senat Proiectul de lege pentru preluarea falezei de la A.P.D.M. Galaţi a primit toate avizele în Senat
Propunerea legislativă privind transmiterea unor imobile din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Transporturilor aflate în concesiunea Companiei Naţionale „Administraţia Porturilor Dunării... Proiectul de lege pentru preluarea falezei de la A.P.D.M. Galaţi a primit toate avizele în Senat

aviz-page-001Propunerea legislativă privind transmiterea unor imobile din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Transporturilor aflate în concesiunea Companiei Naţionale „Administraţia Porturilor Dunării Maritime” – S.A. Galaţi în domeniul public al Judeţului Tulcea va intra în dezbatere după ce a primit la finele săptămânii doua avizele comisiilor sesizate.

Este vorba de avizul Comisiei pentru dezvoltare regională, administrarea activelor statului şi privatizare, Comisiei pentru administraţie publică şi organizarea teritoriului, Comisia pentru transporturi şi energie şi al Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări.

„Proiectul va intra luni în dezbaterea Senatului, urmând ca în săptămânile ce urmează să ajungă în Camera Deputaților – vă anunț că avem avizul pozitiv din partea Guvernului și, de asemenea, că proiectul a trecut prin Comisiile de specialitate ale Senatului tot cu aviz pozitiv.

Așteptăm o finalizare a demersului nostru în maxim 1luna din acest moment “a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu.

Proiectul ce vizează trecerea falezei în administrarea judeţului Tulcea este semnat de toţi parlamentarii tulceni.