Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

COMUNICAT DE PRESA: PROIECTUL FOTBAL FOTBAL DE PERFORMANTA LA TULCEA, FINANŢAT DE CONSILIUL JUDEŢEAN TULCEA COMUNICAT DE PRESA: PROIECTUL FOTBAL FOTBAL DE PERFORMANTA LA TULCEA, FINANŢAT DE CONSILIUL JUDEŢEAN TULCEA
Proiectul „FOTBAL DE PERFORMANTA LA TULCEA “finanţat de Consiliul Judeţean Tulcea, vizeaza o serie de activităţi sportive ce vor fi realizate de Asociaţia Club... COMUNICAT DE PRESA: PROIECTUL FOTBAL FOTBAL DE PERFORMANTA LA TULCEA, FINANŢAT DE CONSILIUL JUDEŢEAN TULCEA

Proiectul „FOTBAL DE PERFORMANTA LA TULCEA “finanţat de Consiliul Judeţean Tulcea, vizeaza o serie de activităţi sportive ce vor fi realizate de Asociaţia Club Sportiv FC Delta Dobrogea Tulcea.
Prin intermediul proiectului se vizeaza participarea în cadrul Campionatului naţional de Fotbal Liga a III-a.
Prin intermediul proiectului accesat sunt realizate activitati de pregătire, s-a achiziţiona echipament sportiv, , au fost realizate acţiuni de promovare a imaginii clubului.
Programul Promovarea sportului de performanţă finanţat de Consiliul Judeţean Tulcea a contribuit la atragerea spectatorilor tulceni la meciurile de fotbal desfăşurate la Tulcea.