Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

PROMISIUNE: CENTURA BABADAGULUI VA FI GATA PE 31 AUGUST 2019! PROMISIUNE: CENTURA BABADAGULUI VA FI GATA PE 31 AUGUST 2019!
Ministrul Transporturilor a efectuat o vizită a obiectivelor de investiții din județ, respectiv la varianta de ocolire a orașului Babadag, unde s-au început lucrările,... PROMISIUNE: CENTURA BABADAGULUI VA FI GATA PE 31 AUGUST 2019!

Ministrul Transporturilor a efectuat o vizită a obiectivelor de investiții din județ, respectiv la varianta de ocolire a orașului Babadag, unde s-au început lucrările, al căror termen de finalizare este 31 august 2019, dar și la podul peste Dunăre, unde continuă lucrările. Adiancent podului, ministrul Cuc a anunțat că au fost lansate pe SICAP proiectele de drum Brăila-Tulcea și Tulcea-Constanța, termenul de depunere a ofertelor fiind 20 mai. Nu în ultimul rând, ministrul Transporturilor a anunțat că va fi introdus în programul de întreținere drumul național DN 22E, Garvăn – I.C. Brătianu, un sector de 14 km destul de afectat, pe care se va turna un nou covor asfaltic.

De asemenea, ministrul Culturii și Identității Naționale, Valer Daniel Breaz, a efectuat o deplasare în județ pentru a vedea la fața locului stadiul în care se află cetățile Enisala și Halmyris. „Vom avea, la finalul acestei luni, propunerile de finanțare pesntru aceste două cetăți, astfel încât să poată fi conservate și să fie efectuate lucrări de protecție. Ministerul Culturii a început o analiză extrem de serioasă în întreaga țară cu privire la aceste monumente pe care avem datoria să le protejăm. După această vizită în teren, vom trage concluziile iar la finalul lunii, cu siguranță, se vor aproba finanțările pentru cele două cetăți“, a declarat ministrul Daniel Breaz.