PROPUNEREA PRIMĂRIEI PENTRU 2020: TAXELE ȘI IMPOZITELE NU SE MAJOREAZĂ, DAR SE INDEXEAZĂ!

   Primăria Tulcea a lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2020. Conform primarului Constantin Hogea, acestea vor fi doar indexate cu rata inflației.
   „Noi nu propunem nici o majorare, doar această indexare obligatorie cu rata inflației furnizată de Ministerul Finanțelor Publice “a declarat primarul Hogea.

   VEZI AICI PROIECTUL

   Deasemenea, bonusul pentru plata integrală a taxelor, pană la finele primului trimestru, este la fel ca și anul trecut, 5%.
   Reprezentanții Primăriei spun că orice altă propunere în perioada de dezbatere publică a proiectului trebuie fundamentată legal, cu respectarea legislaţiei din domeniul fiscal și menționarea capitolelor bugetare. Astfel de exemplu, dacă ar mai exista ca și în trecut, intenții venite din partea unor partide aflate în căutare de bunăvoinţă din partea contribuabililor, care propun mărirea „reducerii “oferite celor ce plătesc anticipat taxele și impozitele, trebuie menționat şi capitolul de la care se va tăia procentul respectiv, ca și cheltuială.