PROTESTUL JUDECĂTORILOR TULCENI CONTINUĂ. AR PUTEA AFECTA INCLUSIV DESFĂȘURAREA ALEGERILOR!

Protestul judecătorilor tulceni continuă până la soluționarea favorabilă a solicitărilor acestora, spune judecătorul Iordan Andrei, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Tulcea. Protestul ar putea afecta inclusiv desfășurarea alegerilor, deoarece cu votul unanim al judecătorilor s-a luat decizia de a se refuza participarea la constituirea Birourilor Electorale Județene în anul 2020, cu prilejul organizării alegerilor locale și parlamentare!
„Vom menține protestul pană la o decizie a Curții Constituționale, evident că ne dorim o decizie favorabilă, dacă nu, probabil vom continua protestul “ne-a declarat judecătorul Iordan Andrei.
Reamintim că Adunarea Generală a judecătorilor din cadrul Tribunalului Tulcea a decis în unanimitate, în raport cu adoptarea în Parlament a legii privind eliminarea pensiilor de serviciu, suspendarea activității de judecată precum și a activității desfășurate în cadrul biroului judecătorului de supraveghere a privării de libertate la Penitenciarul Tulcea, pe perioadă nedeterminată, începând cu data de 29 ianuarie. În această perioadă se vor judeca doar cauzele de urgență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
13 − 3 =