Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

PSD A MAI CÂŞTIGAT DOI CONSILIERI JUDEŢENI! PSD A MAI CÂŞTIGAT DOI CONSILIERI JUDEŢENI!
Dacă după anunţul de fuziune-alianţă făcut de PDL şi PNL la un moment dat se punea problema unei noi majorităţi în Consiliul Judeţean Tulcea,... PSD A MAI CÂŞTIGAT DOI CONSILIERI JUDEŢENI!

Dacă după anunţul de fuziune-alianţă făcut de PDL şi PNL la un moment dat se punea problema unei noi majorităţi în Consiliul Judeţean Tulcea, ba chiar şi eventual schimbare a vicepreşedintelui social democrat Vasile Strat, în momentul de faţă lucrurile s-au lămurit, în jurul grupului PSD constituindu-se o majoritate arhisuficientă.

În şedinţa de marţi de exemplu, în ciuda opoziţiei celor 12 consilieri PDL-PNL, proiectele importante au trecut cu 17 voturi pentru, voturilor consilierilor PSD alăturându-se cele ale consilierilor independenţi foşti la PPDD, cel al independenţei Anişoara Radu şi surpriză, votul vicepreşedintelui C.J.liberalul George Siscu, care a votat alături de PSD!

În debutul şedinţei, secretarul Cabuz a anunţat nouă structură politică a Consiliului Judeţean, precizând că, după trecerea că independenţi a consilierilor Anişoara Radu (ex PDL), Marin Sima (ex PPDD) şi Cosmin Boiangiu (ex PPDD), a lui Aurel Nane, de la PPDD la PSD, şi a lui Petre Badea, de la PNL la Partidul Naţional al Mediului (viitorul PLR), alţi doi consilieri au schimbat partidul.

Este vorba de Rodica Pata şi Brânduşa Daniela Dragomir, care au renunţat la Partidul Conservator, trecând la PSD.

De remarcat că de la şedinţa au absentat preşedintele Horia Teodorescu, acesta fiind în concediu, precum şi consilierul liberal Tascu Caraman.