Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

PSD le-a făcut o surpriză neplăcută liberalilor tulceni PSD le-a făcut o surpriză neplăcută liberalilor tulceni
Planurile liberalilor tulceni cu privire la menţinerea numărului de consilieri judeţeni au fost date peste cap. După regretata dispariţie a celei ce a fost... PSD le-a făcut o surpriză neplăcută liberalilor tulceni

Planurile liberalilor tulceni cu privire la menţinerea numărului de consilieri judeţeni au fost date peste cap. După regretata dispariţie a celei ce a fost doamna Avocat Aurora Oprea, postul de consilier judeţean trebuie ocupat, iar cei de la PNL şi-au făcut calcule, greşite însă, deoarece locul va reveni celor de la PSD.
Liberalii au calculat că la rând, pe lista comună de candidaţi, se aflau persoane ce ar renunţa la mandat, respectiv Ionele Loredana Liliana, funcţionar public la Primăria Tulcea şi Sorin Iacob, manager la AZL Sulina, aceştia fiind practic incompatibili cu funcţia de consilier judeţean, datorită funcţiilor ocupate.
Cu bucurie liberalii au constatat că, după cei doi de la PSD, urmă la rând omul lor, Taşcu Caraman, acesat acceptând să preia mandatul respectiv.
Surpriză a venit însă de la PSD care au anunţat nominalizarea doamnei Ionele Loredana Liliana, care are 15 zile timp să-i lămurească opţiunea. Degeaba au sărit ca arşi liberalii, pentru că problema se va rezolva simplu, probabil printr-o trecere pe un post de funcţionar contractual a respectivei.
Interesantă rămâne totuşi dorinţa de competivitate în sânul alianţei USL, un fel de „nu se ştie niciodată “la ce vor folosi…