Raportul anual al Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, prezentat la Consiliul Județean

   jandarmerieVicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Vasile Strat, a participat joi, 28 ianuarie 2016, la Sala „Mihail Kogălniceanu“, la Evaluarea anuală a activității desfășurate de Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea pe anul 2015.
   Alături de conducerea și efectivul jandarmilor tulceni, la manifestarea solemnă au mai fost prezenți prefectul județului, Marin Bădiță, primarul municipiului, Constantin Hogea, precum și toți șefii structurilor militarizate din județul nostru.
   Ulterior prezentării raportului anual al IJJ Tulcea de către inspectorul șef, col. Ion Bordei, invitații la acest eveniment au ținut să felicite Jandarmeria tulceană pentru întreaga activitate și pentru toate eforturile depuse în anul 2015 pentru binele și siguranța cetățenilor județului Tulcea.
   „Sunt încântat să fiu astăzi alături de dumneavoastră, la evaluarea anuală a activităţii derulate de Jandarmeria Tulcea. Este un moment de bilanţ, este ziua în care se analizează toată activitatea din 2015, cu bune şi cu rele. (…) De-a lungul timpului, jandarmii tulceni s-au implicat în activităţile organizate de Consiliul Judeţean Tulcea și, de aceea, doresc, pe această cale, să vă mulţumesc pentru sprijinul acordat astfel încât evenimentele din municipiul și județul Tulcea să fie lipsite de incidente.(…) În acest context, aş dori să îmi exprim respectul pentru munca pe care o desfăşuraţi zi de zi. Voi sunteţi cei care asigură liniştea în municipiul şi în judeţul Tulcea, veghează la „ordinea publică“ şi creează un climat de siguranţă pentru toţi tulcenii. Oamenii au încredere în forţele Jandarmeriei şi sunt conştienţi că, atunci când vă solicită sprijinul, se pot baza pe intervenţia dumneavoastră promptă şi eficientă. Cred că aceste două cuvinte, eficienţă şi promptitudine, definesc cel mai bine Jandarmeria Română şi, în special, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea. Felicitări întregii conduceri a Jandarmeriei Tulcea pentru modul în care gestionează activitatea, dar şi pentru echipa din cadrul IJJ Tulcea”, a declarat vicepreședintele Vasile Strat cu acest prilej.

   comunicat de presa