Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Reabilitarea falezei,un nou pas pe loc! Reabilitarea falezei,un nou pas pe loc!
          Dacă din punct de vedere politic apele se pare ca s-au liniștit și liberalii vor vota favorabil, procedurile birocratice... Reabilitarea falezei,un nou pas pe loc!

 

 

 

 

 

Dacă din punct de vedere politic apele se pare ca s-au liniștit și liberalii vor vota favorabil, procedurile birocratice întârzie pașii necesari pentru reabilitarea falezei municipiului Tulcea.

Consilierii locali trebuiau să dezbată în şedinţa de azi 31 ianuarie un proiect de hotărâre privind aprobarea valorii bunului imobil” Infrastructură de acces cheu portuar Tulcea” în suprafaţă de 16588 mp, identificat cu nr. cadastral 40039, carte funciară 40039 și trecerea acestuia din domeniul public al municipiului Tulcea și din administrarea Consiliului Local al Municipiului Tulcea, prin Direcția de Întreținere și Administrare Patrimoniu Tulcea, în domeniul public al judeţului Tulcea și în administrarea Consiliului Județean Tulcea, în vederea realizării unui proiect de interes public județean de dezvoltare a portului Tulcea.

In debutul ședinței de azi inițiatorul proiectului,viceprimarul Andaluzia Luca, a anunțat că retrage proiectul,ținând cont de o greșeala materială din textul proiectului dar și de faptul ca se așteaptă o solicitare expresă din partea Consiliului Judetean care sa motiveze ulterior proiectul Consiliului Local.

După ce se vor face modificările necesare si va veni adresa Consiliului Judetean procedura se va relua.