Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Inculpatul  a recunoscut săvârşirea infracţiunilor  pentru care a fost  cercetat. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Tulcea. Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea a...
Ar putea ajunge în arest

Ar putea ajunge în arest

Inculpatul  a recunoscut săvârşirea infracţiunilor  pentru care a fost  cercetat. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Tulcea.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea a finalizat cercetările  şi a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Budi Regep Rua,  pentru săvârşirea mai multor  infracţiunii de furt calificat calificat  şi a unei tâlhării,  în stare de recidivă  postcondamnatorie.

În perioada 27 decembrie – 8 februarie Regep a furat sticle de whisky şi pachete de cafea din mai multe supermarket-uri din Tulcea, iar  la data de 8 februarie, după ce  a fost surprins de către o angajată  furând trei pachete de cafea  dintr-un  supermaket, inculpatul a exercitat acte de violenţă asupra acesteia, asigurându-şi astfel scăparea.

Inculpatul are antecedente penale, acesta fiind condamnat  anterior  pentru săvârşirea unor infracţiuni  de furt calificat.