Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Replică pentru Navrom: „„Asociația Operatorilor Navelor de Agrement și Transport Rapid” asigurau deplasarea a mai mult de 80% dintre turiști și localnici” Replică pentru Navrom: „„Asociația Operatorilor Navelor de Agrement și Transport Rapid” asigurau deplasarea a mai mult de 80% dintre turiști și localnici”
Comunitățile din Delta Dunării și turistii nu vor fi afectați de situația creată de unul dintre mulții transportatorii fluviali din zonă. Asociația Operatorilor Navelor... Replică pentru Navrom: „„Asociația Operatorilor Navelor de Agrement și Transport Rapid” asigurau deplasarea a mai mult de 80% dintre turiști și localnici”

Comunitățile din Delta Dunării și turistii nu vor fi afectați de situația creată de unul dintre mulții transportatorii fluviali din zonă.
Asociația Operatorilor Navelor De Agrement Și Transport Rapid īi asigură că nimeni nu va rămâne pe drumuri și se vor asigura că atât turiștii, cât și localnicii vor ajunge, în siguranță la destinație.
Ca de obicei, turiștii și localnicii vor putea apela, ca și până acum la șalupele rapide, acestea având o capacitate de 12 persoane.
Ambarcațiunile circulă din două în două ore pe zi, de exemplu Tulcea – Crișan – Sulina , Tulcea – Murighiol – Sf.Gheorghe
prima cursă fiind la ora 08:00; iar ultima la 18:00. Desigur același program îl regăsim și pe retur.
În regim normal aceste societăți ce fac parte din „Asociația Operatorilor Navelor de Agrement și Transport Rapid” asigurau deplasarea a mai mult de 80% dintre turiști și localnici.
Pentru a nu crea disconfort pasagerilor, numărul ambarcațiunilor poate fi, la nevoie,suplimentat.
Transportatorii au capacitatea de a duce și marfă către inima Deltei, astfel încât pensiunile și restaurantele să se aprovizioneze, iar turiștii să beneficieze de servicii și produse de calitate.

Președinte AONATR,
Ștefan Ivanov