Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

REPREZENTANȚII P.S.D. AU DEMISIONAT DIN CONDUCEREA SOCIETĂȚII DE TRANSPORT PUBLIC REPREZENTANȚII P.S.D. AU DEMISIONAT DIN CONDUCEREA SOCIETĂȚII DE TRANSPORT PUBLIC
Toți cei patru reprezentanți ai PSD Tulcea ce dețineau posturi în Consiliul de Administrație și Adunarea Generală a Acționarilor la Societatea de Transport Public... REPREZENTANȚII P.S.D. AU DEMISIONAT DIN CONDUCEREA SOCIETĂȚII DE TRANSPORT PUBLIC

Toți cei patru reprezentanți ai PSD Tulcea ce dețineau posturi în Consiliul de Administrație și Adunarea Generală a Acționarilor la Societatea de Transport Public Tulcea au demisionat la începutul acestei săptămâni. Este vorba de consilierul local Dorin Țiu și Stoian Valcu (din Adunarea Generală a Acționarilor), respectiv Dan Munteanu și Selda Matei (Consiliul de Administrație).
Dacă directorul STP, Dan Lucian Bălan susține că nu este o problemă de conflict și că vor fi desemnați alți reprezentanți, viceprimarul Andaluzia Luca lasă să se înțeleagă că PSD nu mai vrea să își asume degeaba anumite acuzații legate de activitatea STP.
„Am mai semnalat în Consiliul Local faptul că anumite aspecte reclamate de reprezentanții noștri în conducerea STP nu sunt luate în considerare de majoritatea care decide în A.G.A. și C.A., nu vrem să fim arătați cu degetul doar pentru că participăm acolo fără să putem lua decizii. Voi spune mai multe în scurt timp “a declarat viceprimarul Andaluzia Luca.