Reprezentanții Primăriei interzic accesul „bicicletelor plutitoare”pe lacul Ciuperca, din motive inventate

   Reprezentanții Primăriei interzic accesul „bicicletelor plutitoare”pe lacul Ciuperca din motive inventate, doar ei știu de ce!

    

    

    

    

    

    

    

    

    

   Deși tulcenii, în special cei mici și tinerii, dar și turiștii au fost deosebit de încântați de proiectul Blue Way România – biciclete plutitoare” acestea nu au acces pe lacul Ciuperca după ce marioneta primarului Hogea, Florențiu Constantin, director al Direcției Întreținere și Administrare Patrimoniu din cadrul Primăriei a refuzat cererea firmei care a implementat acest proiect cu fonduri europene. Culmea, Florențiu Constantin motivează total stupid acest refuz, prin faptul că : ” cererea nu poate fi soluționată favorabil deoarece pe lacul Ciuperca este în curs de implementare de către UAT municipiul Tulcea un proiect din fonduri nerambursabile”!

   Odată că proiectul de care pomenește nea Florențiu, culmea, finanțat tot prin FLAG Delta, ca și proiectul bicicletelor plutitoare, nu are nici o legătură cu luciul de apa, urmând sa se realizeze o zonă de agrement, amenajare care oricum va mai dura și nu are nici o legătură cu autorizarea funcționarii unor biciclete plutitoare pe lac. Dar când, vorba lui Hogea doar, „ăștia sunt oamenii cu ăștia lucrăm „, de ce să ne mai mirăm că Tulcea arată ca un oraș mort și îngropat. În aceste condiții bicicletele plutitoare care ar fi fost închiriate pe Ciuperca vor continua să fie găsite în alte zone ale județului, la Sarichioi, Jurilovca etc, acolo unde există primari încă vii și funcționari cu creier propriu.