Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Rezultate bune pentru tinerii karatiști tulceni la competiția internațională ” Bucharest Challenge Cup „ Rezultate bune pentru tinerii karatiști tulceni la competiția internațională ” Bucharest Challenge Cup „
Sambata 14 octombrie 2023 in Complexul Sportiv ” Apollo” din Bucuresti a avut loc editia a 10 – a a competitiei internationale ” Bucharest Challenge Cup ” ,... Rezultate bune pentru tinerii karatiști tulceni la competiția internațională ” Bucharest Challenge Cup „
Sambata 14 octombrie 2023 in Complexul Sportiv ” Apollo” din Bucuresti a avut loc editia a 10 – a a competitiei internationale ” Bucharest Challenge Cup ” , evenimentul a fost organizat foarte bine de Clubul Budo Gym Bucuresti, presedinte Shihan Gruia Docan sub auspiciile Federatiei Romane de Karate Kyokushin. La startul competitiei s-au inscris 470 de sportivi din 49 de cluburi din 12 tari ( Spania, Austria, Ungaria, Bulgaria, Ucraina, Turcia, Republica Dominicana, Republica Moldova, Cehia, Israel, Tunisia si Romania).
Clubul Nippon Budo Sport a participat cu un lot de 22 de sportivi  iar Palatul Copiilor Tulcea cu 7 sportivi, la sfarsitul competitiei in functie de rezultatele obtinute Nippon Budo Sport s-a clasat pe locul 3 cu un total de 19 medalii obtinute din care 8 de aur, 4 de argint si 7 de bronz, iar Palatul Copiilor Tulcea pe locul 22 cu un total de 4 medalii din care una de aur si 3 de bronz.
Rezultatele sportiviilor Nippon Budo Sport:
LOC 1 SI MEDALII DE AUR
# Uncu Vlad Constantin, kumite seniori, + 85 kg;
# Panuta Albert, kumite juniori U 16, – 60 kg;
# Gheorghita Irina, kumite junioare U 16, – 50 kg;
# Chelmus Sofia, kumite copii fete U 9 ,- 35 kg;
# Enciu Maria Denisa, kumite copii fete U 10, – 40 kg;
# Belibrov Cezar Nicolas, kumite copii fete U 9, – 40 kg;
# Bucia Alexandru Ionut, kumite copii baieti U 10, + 45 kg;
# Tranulea George, KATA  MIXT 9 – 10 ANI;
     LOC 2 SI MEDALII DE ARGINT
# Ionela Dumitra Balca, kumite junioare U 18, – 55 kg;
# Safca Alesia Riana, kumite copii U 9, – 30 kg;
# Panuta Albert, KATA BAIETI 13 – 15 ANI;
# Saragea Ingrid Andree, KATA  MIXT  11 – 12 ANI ;
       LOC 3 SI MEDALII DE BRONZ
# Covrig Delia Andreea, kumite U 16, – 55 kg;
# Artimov Razvan, kumite U 18, – 65 kg;
# Viorica Theodor, kumite U 16, – 60 kg;
# Oglan Andrei, kumite U 18, – 70 kg;
# Dumitru Sara, kumite U 10, – 35
# Pirvu Serban Mario, kumite U 9, – 30 kg
# Saragea Kira Gabriel, KATA MIXT 11 – 12 ANI;
@ Loc IV Burlacu Andrei Cristian, kumite U 18, – 65 kg;
@ Loc IV Mitu Petru Rares, kumite copii U 12, – 40 kg
@ Loc V Rusu Mihail Iordan, kumite copii U 12, – 35 kg
@ Loc V Buhum Giulia Cristina, kumite copii U 12, – 50 kg;
@ Loc VI Ionita Radu Cristian, kumite copii U 14, + 55 kg
REZULTATE PALATUL COPIILOR TULCEA:
# Balan Alexandru, Loc 1 , medalie de aur, kumite copii U 10, – 35 kg;
# Radu Anna Maria, Loc 3,  medalie de bronz, kumite copii U 12, – 45 kg;
# Strambeanu Luca, Loc 3, medalie de bronz, kumite copii U 14, – 40 kg;
# Balan Ionut, loc 3, medalie de bronz, kumite copii U 10, – 35 kg;
@ loc IV Balca Gabriel Victor, U 14, – 50 kg;
@ Loc IV Strambeanu Stefan, U 14, – 40 kg;
„Un concurs foarte bine organizat cu cluburi participante foarte puternice cu sportivi foarte bine pregatiti, multi dintre ei facand parte din loturi nationale ( Romania, Spania, Bulgaria, Ucraina , Ungaria). Deoarece in luna noiembrie participam in Olanda la campionatul mondial, acest eveniment  a fost ultima verificare pentru Vlad, Albert, Irina si Delia. Ei s-au comportat foarte bine se vede si in rezultate, toate meciurile le-au castigat cu ippon ( ko), sper ca si in Olanda sa faca o figura frumoasa.
Sportivii cei mici au luptat bine, foarte determinati sa castige, au facut meciuri frumoase si spectaculoase, multi vin dupa o pauza lunga ( 3 luni )  dupa vacanta de vara si le-a fost un pic mai greu deoarece nivelul concursului a fost foarte ridicat.
Pentru sportivii de la Palatul Copiilor Tulcea acest concurs a fost o adevarata provocare deoarece suntem la inceput si este foarte greu sa te pui cu cluburi consacrate din Romania si sa aduci si rezultate, bravo copii!!
Felicitari maxime sportiviilor participanti indiferent de rezultat, au dovedit ca sunt sportivi exceptionali, multumesc parintiilor pentru ca se implica sa sustina copii pe aceasta cale a artelor martiale ” a transmis sensei Nicolae Pănuță, președintele clubului Nippon Budo Sport Tulcea.