Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

REZULTATELE BURSEI LOCURILOR DE MUNCA DEDICATA ABSOLVENTILOR REZULTATELE BURSEI LOCURILOR DE MUNCA DEDICATA ABSOLVENTILOR
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, a organizat astazi, 20 Octombrie 2016, incepand cu ora 10,00, in foaierul Casei de Cultura a... REZULTATELE BURSEI LOCURILOR DE MUNCA DEDICATA ABSOLVENTILOR

bursa absolventiAgenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, a organizat astazi, 20 Octombrie 2016, incepand cu ora 10,00, in foaierul Casei de Cultura a Sindicatelor — ‘BURSA LOCURILOR DE MUNCA’ — EDITIE DEDICATA TINERILOR ABSOLVENTI.

Pentru această bursă au fost contactați peste 240 agenți economici, dintre care au participat efectiv la bursa 35 angajatori, oferind 386 locuri de munca vacante.

La această acțiune au participat 357 persoane, din care 114 absolventi de invatamant si 2 absolventi de invatamant supusi marginalizării sociale.

Au fost selectati in vederea incadrării 68 absolventi de invatamant.

In vederea facilitarii contactului direct între angajatori și persoanele din detentie, interesate în obținerea unui loc de muncă, la activitatea organizata de AJOFM Tulcea, au participat 12 persoane private de libertate care urmeaza sa fie puse in liberate in perioada urmatoare.