Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

REZULTATUL SONDAJULUI A DECLANŞAT RĂZBOIUL ÎN PNL TULCEA. MOTIVUL PENTRU CARE ESTE ATACATĂ FAMILIA SENATORULUI MOTOC! REZULTATUL SONDAJULUI A DECLANŞAT RĂZBOIUL ÎN PNL TULCEA. MOTIVUL PENTRU CARE ESTE ATACATĂ FAMILIA SENATORULUI MOTOC!
Senatorul liberal Octavian Motoc ar avea cea mai mare notorietate între numele propuse în sondajul intern realizat pentru PNL Tulcea. La capitolul intenţie de... REZULTATUL SONDAJULUI A DECLANŞAT RĂZBOIUL ÎN PNL TULCEA. MOTIVUL PENTRU CARE ESTE ATACATĂ FAMILIA SENATORULUI MOTOC!
Lupta pentru ciolan a declansat razboiul in PNL Tulcea

Lupta pentru ciolan a declansat razboiul in PNL Tulcea

Senatorul liberal Octavian Motoc ar avea cea mai mare notorietate între numele propuse în sondajul intern realizat pentru PNL Tulcea. La capitolul intenţie de vot, dacă ar mai candida, dintre numele propuse de liberali tulcenii l-ar vota tot pe fostul primar Hogea.
La capitolul notorietate urmează deputatul Vasile Gudu şi abia apoi şi preşedinta organizaţiei municipale, Ştefana Zibileanu.
Rezultatul sondajului realizat de o firmă a ajuns pe masa celor doi copreşedinţi Gorghiu şi Blaga, dar a şi stârnit un val de atacuri murdare, venite din interiorul PNL Tulcea, mai exact din zona celor proveniţi din PDL, la adresa senatorului Motoc. Faptul că tinerii din jurul preşedintei municipale au jignit inclusiv familia senatorului, a fost criticat inclusiv de o parte a conducerii PNL, care de altfel a şi confirmat războiul intern, fiind vorba deja de trei tabere bine conturate.
În disperare de cauză, tabăra cea mai lipsită de notorietate publică încearcă acum să impună realizarea unui nou sondaj, care să fie făcut undeva la începutul anului viitor, pe motiv că diferenţele de procente nu ar fi foarte mari. În realitate, se pregăteşte un val de pomeni din bani publici în perioada sărbătorilor de iarnă, poze cu sărmanii recunoascatori dar şi presiuni asupra celor ce depind de anumite servicii din subordinea Consiliului Local sau muncesc acolo.