Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Gabriela Pavel de 34 de ani din Tulcea este principalul suspect în cazul alarmei cu bombă de astăzi, de la ora 13.00. Pe numărul...

Gabriela Pavel de 34 de ani din Tulcea este principalul suspect în cazul alarmei cu bombă de astăzi, de la ora 13.00.

Pe numărul unic de urgenţă 112 a fost anunţat faptul că în clădirea Sabin de pe faleză ar exista o bombă. La faţa locului au ajuns 15 jandarmi tulceni care au blocat accesul pe faleza din municipiu. 

„Pentru intervenţie am adus şi un câine care poate identifica explozibilul“, a spus col. Pavel Vizitiu, şeful IJJ Tulcea. 

Specialiştii tulceni au făcut verificări în toată clădirea şi au ajuns la concluzia că este vorba despre o alarmă falsă. Principalul suspect a fost identificat. Femeia de 34 de ani riscă 12 ani de închisoare, spune Daniela Condrea, din cadrul IPJ Tulcea.

Este vorba despre o femeie care lucrează din luna septembrie la firma administrată de Sabin Gherase, om de afaceri tulcean şi care s-a gândit să facă o astfel de glumă. Deşi se aude că femeia ar fi fost stresată şi nemulţumită la locul de muncă, Sabin Gherase a exclus faptul că ar fi o zărbunare la adresa domniei sale sau a colegilor.