Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

RISCĂ ARESTAREA: FOSTUL SENATOR RECE, CITAT LA DIICOT TULCEA ÎN CALITATE DE SUSPECT! RISCĂ ARESTAREA: FOSTUL SENATOR RECE, CITAT LA DIICOT TULCEA ÎN CALITATE DE SUSPECT!
Fostul senator Traian Rece, administrator al firmei Agrodelta Sireasa, va fi citat la DIICOT Tulcea în calitate de suspect. Rece urmează să se prezinte... RISCĂ ARESTAREA: FOSTUL SENATOR RECE, CITAT LA DIICOT TULCEA ÎN CALITATE DE SUSPECT!

Traian Rece,fost ospatar, actual latifundiar de carton

Fostul senator Traian Rece, administrator al firmei Agrodelta Sireasa, va fi citat la DIICOT Tulcea în calitate de suspect. Rece urmează să se prezinte în fata procurorilor de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism- Biroul Teritorial Tulcea la începutul săptămânii viitoare, spun surse judiciare.
Citarea vine ca urmare a percheziţiilor ce au avut loc recent la sediile unor firme ce au legături cu Traian Rece, din Tulcea şi Bucureşti, surse din mass media informând că acesta este suspectat de evaziune fiscal şi spălare de bani
Chemat la DIICOT în calitate de suspect, Rece ar putea fi deja pus sub învinuire urmând ca procurorul să decidă ce măsură preventiva va propune împotriva acestuia, putându-se ajunge până la arest preventiv.
Ofițeri ai brigăzii de criminalitate economică financiară au descins, în dimineața zilei de 18 octombrie, la sediul Agrodelta Sireasa, Surse neoficiale afirmă că motivul descinderii ar fi verificarea unor suspiciuni privind infracțiuni de spălare a banilor, care ar fi fost comise de Agrodelta Sireasa și de Traian Rece, administratorul societății.