Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Patru şoferi au condus beţi şi s-au ales cu dosar penal. Alţi doi sunt cercetaţi penal după ce au condus fără permis. Lucrătorii Secţiei...
Au consumat alcool

Au consumat alcool

Patru şoferi au condus beţi şi s-au ales cu dosar penal. Alţi doi sunt cercetaţi penal după ce au condus fără permis.
Lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală Măcin l-au depistat pe D. Petre (29 ani) din Cerna care conducea Mecedes pe DJ220C fără a avea permis pentru nicio categorie de autovehicule.
R. Lucian Constantin (20 ani) din Tulcea conducea un BMW pe strada Isaccei din Tulcea având permisul de conducere suspendat.
C. Florea (45 ani), din Tulcea conducea autoturismul VW Golf pe strada Mahmudiei din Tulcea, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice – o concentraţie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.
M. Erdogan (24 ani) din Tulcea a condus pe strada Libertăţii din Tulcea, având o alcoolemie de 0.54 mg/l alcool pur în aerul expirat.
I. Emanoil (30 ani) din Tulcea a condus pe strada Ion Neniţescu din Tulcea având o alcoolemie de 0.84 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Lucrătorii Poliţiei Oraşului Babadag l-au depistat pe D. Cătălin Lucian (19 ani), din Babadag, care conducea un Suzuki între localităţile Babadag şi Slava Rusă fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, o concentraţie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.