SALARIAȚII C.A.S.,ALĂTURI DE CEI MICI DE ZIUA COPILULUI

Ziua Internaţională a Copilului este un prilej de a sărbători în fiecare an puritatea şi inocenţa copiilor.

În acest context, în cadrul unei campanii naționale inițiată de CNAS – Casa de Asigurări de Sănătate TULCEA și-a îndreptat atenția și grija către copiii din Centrul de plasament pentru copii cu dizabilități Pelican și  a Școlii speciale gimnaziale nr.14 Tulcea, cărora au vrut să le facă o  mică bucurie.

Astfel, în  ziua de 30 mai 2019 salariații instituției  au pregătit pachete cu daruri constând în cărți de povești adecvate vârstei lor, rechizite dar și jucării/ jocuri creative, pentru cei 20 de copii cu vârste cuprinse între 4 si 11 ani.

Împachetate cu drag pentru fiecare în parte, darurile au ajuns la copii joi 30 mai a.c., când o parte dintre colegii noștri s-au aflat în mijlocul lor, iar alții au participat la un mic atelier de creație care s-a desfășurat în sala de ședințe a instituției.

Dorim să menționăm că nu este prima acțiune de acest fel pe care o organizăm, continuând astfel șirul donațiilor pentru copii pe care le-am demarat cu ani în urmă, cu speranța și crezul că o comunitate implicată contribuie la dezvoltarea unui climat sănătos chiar și pentru copii mai puțin norocoși.

Pentru că ne pasă!

Casa de Asigurări de Sănătate Tulcea