Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Sancțiune contravențională la regimul transportului public de persoane Sancțiune contravențională la regimul transportului public de persoane
La data de 5 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 32 de ani din comuna Valea Teilor, județul... Sancțiune contravențională la regimul transportului public de persoane

politistiLa data de 5 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 32 de ani din comuna Valea Teilor, județul Tulcea, în timp ce conducea un conducea un microbuz efectuând transport public persoane prin servicii regulate pe relația Tulcea -Valea Teilor.

În urma controlului efectuat, polițiștii au stabilit că persoana în cauză nu a respectat obligația legală de a transporta călători numai în limita de locuri înscrisă în certificatul de înmatriculare, fiind depistat cu 14 persoane în picioare.

Polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională pentru nerespectarea prevederilor H.G. nr. 69 din 2012 privind stabilirea încălcărilor cu caracter contravenținal de către operatorii de transport.