Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Preşedintele Alianţei Liberal Democrate Tulcea, Alexe Anastase a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă numele celor ce intra în lupta internă pentru desemnarea...

aldePreşedintele Alianţei Liberal Democrate Tulcea, Alexe Anastase a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă numele celor ce intra în lupta internă pentru desemnarea unui candidat al partidului pentru funcţia de primar al municipiului
“Din start aş vrea să dezmint zvonurile ce circula în oraş, cum că domnul guvernator Lucian Simion ar fi candidatul nostru, nu este aşa. Pot spune că avem trei persoane din care vom alege candidatul, este vorba de domnii Lefter Chirica, Mihail Anatoli şi Marius Tudorie”, a declarant preşedintele ALDE Tulcea.
Mihail Anatoli şi Lefter Chirica sunt nume deja cunoscute în politica şi administraţie, numele nou provenit din afara politicii fiind Marius Tudorie, un tânăr inginer ce lucrează în Şantierul Naval Vard şi de scurt timp este preşedintele organizaţiei municipal ALDE. Astfel, dupa candidatul deja anuntat Doru Schiopu, santierul ar mai putea furniza un candidat la Primarie….
Tot în cadrul conferinţei de presă consilierul judeţean Petre Badea a prezentat realizările liberale din deja fostul guvern din care a făcut parte şi ALDE, menţionând scăderea TVA şi creşterea economică:
“Creșterea economică a României din ultimii ani s-a bazat, în special, pe realizarea și implementarea unor măsuri economice liberale, asumate și susținute de liderii ALDE. Adevăraţii liberali sunt cei ce pun în practică doctrina liberală, nu cei ce stau la partid pentru a avea loc de muncă la stat”.
Cu ocazia conferinţei de presă a fost inaugurat şi noul sediu al partidului, situat la IBEROM, deasupra Registrului Comerţului.