Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

SCANDAL: CONDUCEREA PNL TULCEA ÎŞI SAPĂ COLEGII CU FUNCŢII DE CONDUCERE! SCANDAL: CONDUCEREA PNL TULCEA ÎŞI SAPĂ COLEGII CU FUNCŢII DE CONDUCERE!
  Acţiunea iniţiată de PNL Tulcea privind retragerea afişelor ce conţin sintagma “USL TRĂIEŞTE” a început să se resimtă chiar în rândul membrilor… PNL... SCANDAL: CONDUCEREA PNL TULCEA ÎŞI SAPĂ COLEGII CU FUNCŢII DE CONDUCERE!

 

Liberalii cu functii risca sa ramana someri din cauza unor colegi de partid

Liberalii cu functii risca sa ramana someri din cauza unor colegi de partid

Acţiunea iniţiată de PNL Tulcea privind retragerea afişelor ce conţin sintagma “USL TRĂIEŞTE” a început să se resimtă chiar în rândul membrilor… PNL TULCEA!

După ce conducerea liberalilor tulcenii a obţinut câştig de cauză la Biroul Electoral Judeţean iar afişele au fost îndepărtate, voci din rândul PSD au solicitat să fie luate măsuri în acelaşi sens şi în zona serviciilor deconcentrate.

Mai exact, la una dintre şedinţele PSD cineva a propus ca, dacă tot au insistat la Biroul Electoral cei din conducerea PNL că “USL nu mai trăieşte”, odată cu afişele să fie îndepărtaţi şi liberalii care deţin funcţii de conducere:” Bun, ei au insistat că nu mai trăieşte USL, dar încasează salarii şi alte beneficii ca şefi, directori, pe posturi repartizate prin protocolul semnat că U.S.L.! Atunci dacă tot insista să arate că nu mai e U.S.L. nu ar fi cinstit şi corect din partea domnilor care au iniţiat acţiunea sa îs idea demisia din funcţiile pe care le deţin? Ei urlă ca nu mai e, dar încasează banii, practic recunosc prin semnătură pe care o dau lunar pe statul de plată ca mai există U.S.L. vor şi opoziţie politică, să înjure Guvernul, dar şi să pună mâna pe bani…”

„UNII SUNT CU POLITICA, NOI AVEM DE MUNCIT”

În momentul de faţă foarte mulţi liberali ocupa funcţii de conducere în cadrul serviciilor deconcentrate sau alte instituţii publice, cei mai cunoscuţi fiind Marieta Creţu, la Finanţele Publice, Ioan Gosav- APIA, Georgeta Chirvasuta, Petre Marinescu-APDM, Neculai Nechita-Directia de Statistică, Mitica Tuchila- DSV, Florea Dumitrache-Serviciul de Ambulanţă.

“Eu nu am judecat niciodată oamenii după culoarea politică, ştiu că unii membri PSD au ridicat această problemă, au şi ei dreptate. Eu am încercat să menţin oamenii cu experienţă, cei care şi-au făcut datoria corect, muncă, specialiştii, aţi văzut şi după alegeri, când toţi se aşteptau la un tăvălug al schimbărilor, tradiţional. Eu am surprins prin păstrarea unor oameni, vreau să fac echipă cu oameni cu experienţă pentru că aşa putem progresa. Despre această situaţie pot spune doar că pe unii probabil nu-I interesează de proprii lor colegi probabil. Îi interesează să facă spectacol politic şi uită de oamenii care au muncit şi au susţinut USL şi încă mai lucrează pentru îndeplinirea promisiunilor. Să imiţi o acţiune politică doar pentru că aşa spune strategul de la Bucureşti, fără s aţii cont de colegii tăi mi se pare o prostie, dar este treaba liberalilor. Eu unul nu am luat măsuri, nu merg pe principiul răzbunărilor, dar sper că liberalii care au sprijinit şi sprijină U.S.L. au realizat care este diferenţa între muncă şi vorbe goale, acţiuni pompieristice, aşa că le recomand să îşi vadă de muncă şi să îi lase pe alţii să se joace de-a politica, unii care vor avea mult timp liber după alegeri probabil” a declarant preşedintele PSD Tulcea şi al Consiliului Judeţean, Horia Teodorescu.

Culmea, dacă PSD a manifestat toleranta faţă de acţiunile şi declaraţiile unei părţi a conducerii PNL Tulcea, chiar unii liberali au început să se detaşeze de această conducere,unii sustinand prin diverse actiuni PSD-ul!

Aşa este cazul la Serviciul de Ambulanţă, acolo unde directorul liberal l-a dat afară pe juristul Romeo Diacencu- acesta fiind şeful Organizaţiei Tineretului Naţional Liberal Tulcea, înlocuindu-l cu un jurist cu funcţie de conducere la PSD Tulcea!