Scandal cu repetiție la Babadag

 

La 26.08.2014, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Babadag au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană de sex masculin s-a urcat pe un pilon situat în zona centrală a orașului.

Bărbatul, M. Mihai de 44 ani din loc. Babadag, jud. Tulcea, a amenințat că intenționează să se sinucidă, dacă nu i se rezolvă unele probleme sociale de către Primăria Babadag.

La fața locului a ajuns și negociatorul poliției – comisar șef Țugui Lucian, care, după aproximativ 3 ore, a reușit să îl convingă pe bărbat să renunțe la protest, acesta coborând de bunăvoie, fără a fi necesară intervenția echipajelor de la ambulanță și pompieri.

Ulterior, polițiștii s-au deplasat la locuința bărbatului pentru a stabili problemele pe care le revendică. Aceste probleme au fost aduse la cunoștință în scris Primariei Babadag.

În după-amiaza zilei de 28.08.2014, același bărbat s-a urcat pe același pilon

din centrul loc. Babadag, jud. Tulcea, fiind nemulțumit de modul în care Primăria Babadag a răspuns solicitării lui din urmă cu 2 zile.

În urma dialogului cu negociatorul poliției, comisar șef Țugui Lucian, după aproximativ 2 ore, M. Mihai a coborât de pe stâlp, dar întrucât devenise agresiv a fost încătușat, iar ulterior transportat la Spitalul Județean Tulcea, unde a fost internat.

Bărbatul a fost sancționat contravențional.