Scandal între doi farmaciști, aplanat de jandarmi

Doi farmaciști s-au lovit cu pumnii și picioarele, în ciuda faptului că se aflau în timpul programului de lucru. Au intervenit jandarmii tulceni.

Ieri, în jurul prânzului, un apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 a solicitat intervenția jandarmilor tulceni la una din farmaciile din municipiul Tulcea.

Apelul a fost efectuat de către farmacista șefă, care a solicitat sprijinul jandarmilor, sesizând că doi colegi, pe fondul unor neînțelegeri, se lovesc reciproc cu pumnii și picioarele.

Jandarmii s-au deplasat imediat la fața locului, unde au identificat un bărbat, în vârstă de 51 de ani, care prezenta zgârâieturi la nivelul feței, declarând că a avut un schimb de replici cu colega sa, atenționând-o cu privire la modul în care schimbă bancnotele mai mari în bancnote mai mici. De aici nu a fost decât un pas până la jigniri, amenințări și lovituri între cei doi.

Femeia, în vârstă de 49 de ani, a plecat, la un moment dat, în depozitul farmaciei, însă a fost urmată de către colegul acesteia, care a declarat că a fost atacat de femeie, aceasta provocându-i cu unghiile mai multe zgârâieturi la nivelul feței. Cei doi și-au aplicat lovituri cu pumnii și picioarele, fiind necesară intervenția jandarmilor, întrucât nimeni nu a reușit să-i despartă pe cei doi.

Cei implicați în scandal au refuzat acordarea de îngrijiri medicale.
Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe.