Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

SCANDAL INTRE LIBERALII TULCENI PE TEMA TRANSPORTULUI ÎN DELTA DUNĂRII.PRIMARUL LUNCAVIŢEI ACUZAT DE FOSTUL SENATOR ILUSCĂ SCANDAL INTRE LIBERALII TULCENI PE TEMA TRANSPORTULUI ÎN DELTA DUNĂRII.PRIMARUL LUNCAVIŢEI ACUZAT DE FOSTUL SENATOR ILUSCĂ
Nu este prima dată când izbucneşte un conflict între liberali pe tema transportatorilor privaţi din Delta Dunării.De data aceasta dialogul a fost purtat la... SCANDAL INTRE LIBERALII TULCENI PE TEMA TRANSPORTULUI ÎN DELTA DUNĂRII.PRIMARUL LUNCAVIŢEI ACUZAT DE FOSTUL SENATOR ILUSCĂ

iluscaNu este prima dată când izbucneşte un conflict între liberali pe tema transportatorilor privaţi din Delta Dunării.De data aceasta dialogul a fost purtat la distanţă în mediul online de fostul senator Daniel Iluşcă şi primarul Luncaviţei, Ştefan Ilie.
„Îmi aduc aminte de aceste lucruri de minută încheiata cu MT şi de noul ordin care rezolva problemele ambarcațiunilor definitiv în DD, dar ce credeți în nici 1 an, domniile lor Pt faptul că au o mare foame de bani pe munca celor din DD sau gândit că nu e suficient să iei subvenţia locuitorilor din DD de 12,5 milioane euro şi să o dai unei companii private ci că tare bine ar fi să mai faci nişte cursuri să se umple unii de bani… Dar buba cea mare e alta… noi „aborigenii” am început a căra localnici şi turişti la același preţ numai că avem condiţii mai bune de transport şi facem 1,5 ore nu 4,5 ore şi avem curse dese.. Acest lucru îi lasă pe cei de la această companie cu tot cu subvenţia lor nu mică fără pasageri şi de nu se

Stefan Ilie a aflta ca Independenta dauneaza grav dinozaurilor de partid

Stefan Ilie

mai justifică să iei atâția bani şi să plimbi nişte fiare vechi intre localități. Important e că această activitate a companiei private cu acționari şi CJ Tulcea e administrată şi de un consilier județean ca de trebuie să fie gestionata f bine… Din păcate rolul de președinte al armatorilor se referea la toţi armatorii şi nu doar la societatea care o administrează… Iar declarațiile sale şi intervențiile au fost exact împotriva breslei pe care ar trebui să o reprezinte… Total întâmplător colegul de partid şi şef al campaniei electorale mergând el noaptea pe ulița în LUNCAVIŢA deodată la apucat îngrijorarea de faptul că turiștii sunt în mare pericol şi ca conducătorii de ambarcaţiuni trebuie să mai facă nişte cursuri ca nu sunt suficiente deşi nu exista materie suplimentară de la data absolvirii examenului de conducător şi nu exista această practică în Europa Pt acest tip de ambarcaţiuni… În marea parte a statelor nu îţi trebuie permis sau poţi conduce cu permisul auto… Dar ce contează când salariul Ceronav e mai mare decât salariul preşedintelui.. “a fost postarea fostului senator Ilusca ce a declanşat şi reacţia primarului Ştefan Ilie.

Daniel Ilusca

Daniel Ilusca

„Mari prostii mai spui despre mine domnule senator liberal. Îți mulțumesc pentru atenție, deși nu aveam nevoie de ea. Păcat însă că manevrezi oamenii plini de nevoi ai Deltei în direcții opuse liberalismului. Ar fi interesant să le povesteşti ce ai făcut concret pentru ei cât ai fost parlamentar şi ce raze de soare le oferi lor acum “a venit imediat replica lui Ştefan Ilie.

„ Ştiu f bine ceea ce fac eu şi alţii Pt cei din delta şi nu are legătură cu partidele nici PNL Şi nici altele… Dar statutul de liberal presupune concurenta nu pre alocarea de subvenții cu destinație şi promovarea de acte normative ca să generezi costuri mari concurentei tale… Îmi pare rău că ai intrat în jocul unor interese care te asigur eu că nu sunt nici măcar pe marginea legii… Oricum am văzut coeziunea şi mai ales regia cu prezenţa ta la consiliul prefectural, cu ieșirea în media şi cu justificarea proiectului de ordin al Ministerului Transporturilor… O regie folosită de ceva vreme… De sistemul ministerului transporturilor care reglementează prin ordine de ministru cum le convine să îşi mențină monopolul şi Pt asta invoca în mod fals directive ale UE…
Până una alta învaţă să mergi cu barca…
O să te chem la o întrunire cu oamenii bălții în delta să le explici… Poţi căpăta explicaţii şi te poţi consulta cu Tarhon şi alţii ca el care au făcut haos în acest domeniu de nea trebuit cca 6-7 ani să revenim la ceea ce era la vremurile când eram eu demnitar… Poţi să îi întrebi şi pe cei care au organizat întâlnirea şi l-au invitat cum iau asigurat protecția Pt cât de revoltați erau oamenii… Când îţi invoca unii să plăteşti Pt nişte cursuri încă 200 euro când permisul costa 75 şi o revizie cca 600 euro când la X 6 costă 80 lei te cam apuca furia… “i-a răspuns Iluşca.
„În continuare spui prostii despre regii, colegii și media și deși nu îmi stă în caracter voi face o plângere pentru dezinformare și articole mincinoase.
Pentru informarea dumneavoastră, m-am născut pe malul bălții, am copilărit pe Crapina și trăiesc într-o comună de pe malul Dunării, înainte ca dumneata să locuiești în Deltă.
Este doar decizia dumneavoastră în ce condiții de siguranță vreți să circulați și la fel, responsabilitatea dumneavoastră pentru condițiile de siguranță pe care le oferiți cetățenilor “a încheiat ameninţător primarul Ilie.