Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

SCANDAL LA ALDE TULCEA ÎNTRE ALEȘII LOCALI ȘI „TELEPORTAȚI“ SCANDAL LA ALDE TULCEA ÎNTRE ALEȘII LOCALI ȘI „TELEPORTAȚI“
Ieșirea de la guvernare a scos la suprafață ruptura dintre conducerea „etern “interimară decisă de la București și majoritatea aleșilor locali ai partidului Alianța... SCANDAL LA ALDE TULCEA ÎNTRE ALEȘII LOCALI ȘI „TELEPORTAȚI“

Ieșirea de la guvernare a scos la suprafață ruptura dintre conducerea „etern “interimară decisă de la București și majoritatea aleșilor locali ai partidului Alianța Liberalilor și Democraților la Tulcea.
La ședința Delegației Permanente a partidului, ce a avut loc weekendul trecut, nemulțumirile la adresa președintelui interimar Octavian Popa au izbucnit, iar în urma reproșurilor venite din sală, „Popicu “și-a luat ciracii și a plecat, vorbă cuiva, precum Ceaușescu de pe C.C.
Aleșii ALDE, viceprimari, consilieri locali, printre care și viceprimarul Petre Marinescu și vicepreședintele Petre Badea au reproșat faptul că nu au beneficiat de sprijin din partea președintelui Popă, solicitând organizarea de alegeri în cadrul organizaţiei județene, interimatul durand deja aproape 5 ani!
Petre Marinescu a reamintit faptul ca Octavian Popa, după ce fusese tras pe linie moartă la PNL, a fost dus de mână la conducerea centrală acolo unde a fost primit în ALDE după ce a promis că va aduce cu el 6-7 primari liberali, fapt ce nu s-a concretizat.
Popa este acuzat și de rezultatul foarte slab obținut la alegeri, rezultat al coordonării activității prin corepondență, de la București, despre activitatea inexistentă la nivel de organizației municipală, dovada find rezultatul extrem de slab de la europarlamentare și lipsa unui potențial candidat la Primărie.
Viceprimarul Marinescu a solicitat și un audit financiar privind modul de gestionare a fondurilor organizației.
Aleșii locali au întocmit un proces verbal ce va fi transmis conducerii centrale, la fel procedând însă și cealaltă parte, aripa Octavian Popa. Rămâne de văzut cine va ajunge primul la conducerea centrală și ce se va decide acolo, clar fiind ca aleşii locali nu îl vor urma pe Popa și pe Tăriceanu, mai ales ca ţinând cont de noul Cod Administrativ, nu își mai riscă mandatul dacă vor contesta în instanță o eventuală excludere, iar pană la alegerile viitoare pot sta liniștiți în funcții.